מוס אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 848 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים, שוקולד חלב, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מוס אגוזים ושוקולד, מוס שוקולד אגוזי לוז, ו מוס אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
1
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 מעלות. מסדרים את אגוזי לוז על מגש אפייה קטן ואופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות, הפיכת המגש בחזרה לחזית לאחר 5 או 6 דקות. מגניב. מצרף את האגוזים במגבת נקייה ולשפשף עד כמה שיותר עורות ככל האפשר לרדת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את האגוזים ושמן אגוזי לוז בעבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
בינתיים, בקערה גדולה, באמצעות מקציף או מקציף ביצים, מקציפים את השמנת הכבדה. מקררים, מכוסים, עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות