מוצרלן וקרוזה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן בוטנים, מוצרלה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מוצרלן וקרוזה, מוצרלן וקרוזה, ו מוצרלן בכרכרה: מוצרלן בקרוזה.
הוראות
1
מקציפים יחד את הביצים, החלב והפרמיגיאנו-רג ' יאנו בקערה בינונית עד שהם תערובת הומוגנית. מתבלים במלח, לפי הטעם, ושומרים.
שים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי המוצרלה ולחץ לסגירה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
4
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
הוסף שמן בוטנים למחבת רחבה וגדולה עד שהוא בעומק של לפחות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות צלזיוס.
7
לחפור כל כריך בקמח ולנער את עודף. טובלים כל כריך בנדיבות בתערובת הביצים / והגבינה. עבדו בקבוצות, עשו את התהליך הזה לכל כריך רגע לפני הטיגון, זה לא רעיון טוב לקמח ולטבול מבעוד מועד. אבטח כל כריך בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
רצועת קליפת לימון
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
8
שים את הכריך הראשון בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
הסר את קיסמים כדי להפוך ולהכניס את קיסמים בצד השני. כאשר כל כריך הוא נחמד וחום משני הצדדים, להסיר אותו מן השמן כתם אותו על מגבות נייר. שים אותו על מגש גיליון עם מתלה ושמור על חום בתנור שחומם מראש. חזור על תהליך זה עם כל אחד מהכריכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולד
10
חותכים את הכריכים באלכסון לרבעים, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
11
במחבת מטגן קטנה לשלב את שמן הזית, שום ופלפל אדום כתוש. מבשלים על אש בינונית עד שהשום מזהיב וארומטי מאוד.