קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מוצרלה וקרוזה

מוצרלה וקרוזה
מוצרלן וקרוזה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן בוטנים, מוצרלה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מוצרלן וקרוזה, מוצרלן וקרוזה, ו מוצרלן בכרכרה: מוצרלן בקרוזה.

הוראות

1
מקציפים יחד את הביצים, החלב והפרמיגיאנו-רג ' יאנו בקערה בינונית עד שהם תערובת הומוגנית. מתבלים במלח, לפי הטעם, ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחלקים את המוצרלה בין 4 פרוסות מכיכר פולמן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3
שים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי המוצרלה ולחץ לסגירה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הוסף שמן בוטנים למחבת רחבה וגדולה עד שהוא בעומק של לפחות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות צלזיוס.
7
לחפור כל כריך בקמח ולנער את עודף. טובלים כל כריך בנדיבות בתערובת הביצים / והגבינה. עבדו בקבוצות, עשו את התהליך הזה לכל כריך רגע לפני הטיגון, זה לא רעיון טוב לקמח ולטבול מבעוד מועד. אבטח כל כריך בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
8
שים את הכריך הראשון בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
9
הסר את קיסמים כדי להפוך ולהכניס את קיסמים בצד השני. כאשר כל כריך הוא נחמד וחום משני הצדדים, להסיר אותו מן השמן כתם אותו על מגבות נייר. שים אותו על מגש גיליון עם מתלה ושמור על חום בתנור שחומם מראש. חזור על תהליך זה עם כל אחד מהכריכים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
חותכים את הכריכים באלכסון לרבעים, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
במחבת מטגן קטנה לשלב את שמן הזית, שום ופלפל אדום כתוש. מבשלים על אש בינונית עד שהשום מזהיב וארומטי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את מיץ הלימון והצלפים ומנערים לשילוב. מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במלח, לפי הטעם. זורקים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
צ ' ייייייייייייייייייייייייייי!