מוקפץ בקר אננס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לקופסת המתכונים שלך, אננס ביף מוקפץ עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 467 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סטייק סינטה בקר, עמילן תירס, בצל ירוק ורוטב סויה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. נסו מוקפץ אננס בקר , אננס ביף מוקפץ , ואננס, בקר וג'ינג'ר מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את רוטב הסויה, השום והג'ינג'ר.
להוסיף בשר בקר; לפנות למעיל.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות.
במחבת גדולה מטגנים תערובת בקר בשמן במשך 2 דקות.
מוסיפים סלרי ופלפל אדום; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות.
מוסיפים בצל ופטריות; לבשל 2 דקות יותר.
מסננים את האננס, שומרים מיץ. מערבבים אננס ומים ערמונים לתוך המחבת. בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, המים ומיץ האננס השמור עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה לתוך בשר בקר וירקות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.