מוקפץ מטוגן בוק צ'וי ומיזונה עם טופו
מוקפץ מטוגן בוק צ'וי ומיזונה עם טופו נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכי לחנות וקחי את מיזונה, רוטב סויה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי ומיזונה עם טופו, מוקפץ מטוגן בוק צ'וי עם טופו, ו טופו מוקפץ עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 2 כפות רוטב סויה, 2 כפיות שמן שומשום, ו 1/2 כפית חומץ בקערה.
מחסנית 2 מגבות נייר על משטח העבודה.
חותכים חציית טופו לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'; חותכים כל פרוסה לרוחב במחצית. סדר טופו על מגבות נייר ולתת לעמוד 10 דקות. טופ טופו יבש.
מחממים שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טופו ומבשלים, בלי לזוז, עד חום זהוב בתחתית, 2 עד 3 דקות לכל צד.
להעביר טופו למגבת נייר לניקוז, ולאחר מכן למקם טופו על גיליון נייר ולצחצח את שני הצדדים עם תערובת רוטב סויה.
למחוק כל שמן בוטנים ממחבת.
מוסיפים 2 כפיות שמן שומשום ומחבת מקום על חום בינוני.
מוסיפים בצל ירוק, ג ' ינג ' ר ושום. מערבבים עד ריחני, על 30 שניות.
להוסיף הנותרים 1 1/2 כפות רוטב סויה 3 כפיות חומץ, ואז בוק צ ' וי. זרוק עד שבוק צ ' וי יתייבש, בין 1 ל-2 דקות.
הוסף mizuna ב 2 קבוצות, זורק לנבול לפני הוספת יותר, 1 עד 2 דקות לכל אצווה. ירקות העונה עם מלח ופלפל.
הוסף טופו למחבת. לזרוק בעדינות כדי להתמזג.