מוקפץ Chard שוויצרי עם פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: צ'אר שוויצרי מוקפץ עם גבינת פרמזן, מוקפץ Chard שוויצרי, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ.
הוראות
ממיסים חמאה ושמן זית יחד במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מערבבים את השום והבצל, ומבשלים 30 שניות עד ריחני.
מוסיפים את הגבעולים ואת היין הלבן. מבשלים עד הגבעולים מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את העלים מנייר, ומבשלים עד נבול. לבסוף, מערבבים במיץ לימון וגבינת פרמזן; עונה לטעום עם מלח במידת הצורך.