תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Mohingan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מים, אטריות אורז, קמח שעועית גרבנזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף 2 כפות שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
3
מפזרים סוכר על שמן; לבשל 1 דקה או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
4
מוסיפים שאלוט פרוס דק, ערבוב למעיל. מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. הניחו שאלוט מקורמל בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
למחוץ 3 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
6
חותכים 2 גבעולי lemongrass במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
7
שלב שום כתוש, גבעולי לימון חצוי, 4 כוסות מים, 1 כפית כורכום, רסק אנשובי, ו 2 פרוסות זנגביל בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
אליקסיר ג
כורכום
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים דגים; מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
9
הסר דגים מהמחבת. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה, הזמנת מלאי 4 כוסות, השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
קוצצים גס חלק לבן של הנותרים 2 גבעולי lemongrass; חלק ירוק מילואים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
11
מניחים עשב לימון קצוץ, הנותרים 3 שיני שום, הנותרים 2 פרוסות זנגביל, פלפל אדום מרוסק, ו 7 שאלוט במעבד מזון; תהליך עד צורות להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אליקסיר ג
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
12
מניחים קמח שעועית גרבנזו במחבת; לבשל מעל חום בינוני 2 דקות או עד ריחני מעט כהה יותר בצבע, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
יוצקים קמח לתוך קערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים 1 כף שמן לתנור הולנדי; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
15
מוסיפים הדבק שאלוט, ומבשלים 2 דקות או עד ריחני, ערבוב מדי פעם. להחזיר דגים למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב בעדינות מעיל עם הדבק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הסר תערובת דגים מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוסיפים 1/2 כפית כורכום, מלאי דגים שמורים, רוטב דגים ופפריקה למחבת; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס מים הנותרים קמח גרבנזו שעועית, ערבוב עם מקצף עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת מניות רותחים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. חזור לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
רוטב דגים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
להוסיף 3 שאלוט חצוי הנותרים; ומבשלים 10 דקות או עד שאלוט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
19
מוסיפים תערובת דגים; מבשלים רק עד חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
20
מבשלים אטריות במים רותחים 2 דקות או עד רך; לנקז. כף 1/2 אטריות כוס לתוך כל אחד 6 קערות. מצקת 1 1 1/3 כוסות מרק לתוך כל קערה, להבטיח שכל מנה מקבלת חצי שאלוט. למעלה כל מנה עם 2 כפות שאלוט קרמל, 1 כף כוסברה, ועל 1 כף בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה