מו גואי פאן II
Moo גו גאי פאן השני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 124 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שורש זנגביל, ערמוני מים, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פאן הגרטי, פאן באניה, ו חשיש מטקסס עם פן אחד.
הוראות
חום 1 כף שמן צמחי בווק או מחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים את הפטריות, אפונה שלג, ערמוני מים, ובוק צ ' וי; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד הירקות הם רק במכרז, על 5 דקות.
הסר את הירקות מן הווק ולנגב את ווק נקי.
מחממים את שארית 1 כף שמן צמחי בווק. מערבבים את השום וג ' ינג ' ר; לבשל כמה שניות עד השום מתחיל להפוך חום זהוב. מערבבים את העוף ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מוסיפים את היין, הסוכר והמרק עוף; מביאים לרתיחה. ממיסים את עמילן התירס במים ומערבבים לרוטב הבוער. ברגע שהרוטב חוזר לרתיחה, מערבבים עד עבה וברור, כ -30 שניות. להחזיר את הירקות לווק ולזרוק עד חם מצופה ברוטב.