צריך מתאבן ללא גלוטן? מחבת בקר וסלסה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם חלב, תירס הקרנל, קולבי-מונטריי גבינת ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מחבת בקר סלסה בסיר אחד, מחבת בקר וסלסה, ו מחבת בקר סלסה בסיר אחד.
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים סלסה, שעועית, תירס, רוטב עגבניות 1 כפית אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
תוספות, אופציונלי
Dientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך.
3
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, נשאר 1 כפית אבקת צ ' ילי וחלב עד צורות בצק רך. טיפה בצק על ידי 6 כפות על תערובת בקר רותח.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.