מחבת פיצה לבנה פפרוני
המתכון פפרוני פיצה לבנה מחבת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מחבת פיצה פפרוני, פיצה פפרוני פסטן במחבת, ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום.
הוראות
להזמין 14 פרוסות פפרוני. קוצצים בגסות את שאר הפפרוני.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, השום והאורגנו ומבשלים במשך 5 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את המרק, חלב, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה 1 כוס ופלפל שחור במחבת וחום לרתיחה. מערבבים את העוף, פפרוני קצוץ, רטיני ועגבניות.
מפזרים את גבינת המוצרלה שנותרה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד התערובת חמה.
מפזרים את הגבינה. למעלה עם פרוסות פפרוני שמורות.
מפזרים עגבניות קצוצות נוספות, אם תרצה בכך.