מחבת צרוב כוסברה מצופה בקלה עם חזרת פירה עם בצל מקורמל ודלעת פטיפן מוקרמת
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? מחבת צרוב כוסברה מצופה בקלה עם חזרת פירה עם בצל מקורמל ודלעת פטיפן מוקרם יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1165 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו חזרת פירה תפוחי אדמה עם בצל מקורמל, פירה עם בצל קרמל וחזרת, ו בצל קרמל וחזרת פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים לאט עד צבע זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים חומץ וקורנית ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים 2 דקות יותר. מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים עד רך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.