קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מחבת קציץ בשר מטוגן בפלפלים טריקולור

מחבת קציץ בשר מטוגן בפלפלים טריקולור
פאן מטוגן קציץ בשר בפלפלים טריקולור הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 271 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות שימורים, לחם, כמה מקפים רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו טריקולור מטוגן ראבן Idli, פלפלים איטלקיים ממולאים ... וגם קציץ בשר., ו קציץ בשר מתובל עם פטריות, גזר ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר ליבה וזרעים מפלפלים. חותכים לטבעות אינץ 1 ומניחים על תבנית אפייה nonstick. אתה צריך לקבל על 3 טבעות לכל פלפל. בקערה גדולה מערבבים יחד בשר בקר, הודו, לחם, 1/2 כוס עגבניות, שום, ביצה, בצל, מרווה קצוצה, רוטב ווסטרשייר, רוטב חריף, ועונה עם מלח ופלפל. לחץ על תערובת קציץ בשר באופן שווה לטבעות פלפל. במחבת מעל חום בינוני גבוה, להוסיף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מטגנים קציץ בשר בשני הצדדים עד חום זהוב, כ -5 דקות לכל צד.
4
מוסיפים עגבניות שנותרו למחבת ואופים עד מבושל דרך, 20 עד 25 דקות. בינתיים, בסיר קטן, לחמם שמן צמחי 1 אינץ ' עד מדחום מטגנים עמוק מגיע 325 מעלות f. טיפת עלי מרווה לתוך שמן ומטגנים עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מקשטים טבעות קציץ בשר עם עלי מרווה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ