מחית דלעת ופלנטיין
צריך תוספת ללא גלוטן? מחית דלעת ופלנטיין יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 150 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם דלעת פאי, שמן זית, פלנטיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: מחית פלנטיין עם בייקון, מחית בקר טחון שמנת וקישואים, ו שבבי פלנטיין ומטבל דלעת מתוק.
הוראות
מניחים את הדלעת, הפלנטיין והשום בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 למשך 30-35 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים שאלוט בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את היין, הסוכר החום, 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ואבקת צ ' ילי; מבשלים ומערבבים 6-8 דקות או עד שאלוט מזהיב.
סוחטים שום מרוכך לסיר גדול; מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש; מוסיפים דלעת ופלנטיין. מועכים עם חמאה ושאר המלח והפלפל. למעלה עם שאלוט.