מטבל אבוקדו עבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילת אבוקדו עבה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם אבקת שום, קולבי חלב & גבינות מונטריי ג'ק, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מטבל אבוקדו שמנת עם בצל ירוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו שעועית לבנה עבה-מטבל אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מועך אבוקדו בקלילות עם מזלג בקערה בינונית.
מוסיפים עגבניות, שמנת חמוצה, מיץ ליים ואבקת שום; מערבבים היטב.
מורחים על תחתית צלחת העוגה; מפזרים גבינה.
מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.