קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל טאקו אפוי

מטבל טאקו אפוי
מתכון מטבל טאקו אפוי מוכן בערך בעוד 40 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, דל פחמימות, אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאבן זה יש 281 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 70 אוהדים. אם יש לכם גבינת שמנת, בשר בקר טחון, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו קציץ תרד אפוי, 5-מרכיב באפלו עוף אפוי חומוס מטבל, ו עוגת טאקו אפויה קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים גבינת שמנת בשכבה זוגית בתחתית צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מבשלים ומערבבים בשר במחבת מעל חום בינוני גבוה עד השחמה ובישול דרך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים מים ותערובת תיבול טאקו; מערבבים. מבשלים עד רוב הנוזל מתאדה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
מיםמים
5
מורחים תערובת בשר על גבינת השמנת בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
יוצקים סלסה על תערובת בשר. למעלה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
סלסהסלסה
בשרבשר
7
אופים מטבל טאקו בתנור שחומם מראש עד מבעבע וגבינה נמס, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.