מטבל נחש-In-The-Lake ו Crudités
מטבל נחש-In-The-האגם ו Crudités יכול להיות רק המתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו חומץ יין, ראש שום, שקדים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נחש פיצה, נחש נושך, ו כלבים נחש (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים נחשי גומי או פלסטיק במהופך במחבת וממלאים את המחבת במים. להקפיא במשך 4 שעות.
מחממים תנור ל 177°. לחם קל טוסט על תבנית אפייה.
לבשל תפוחי אדמה בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 10 דקות.
מניחים שקדים במעבד מזון. לסחוט ראש שום מלמטה כדי לשחרר שום מעורות למעבד מזון. תהליך עד חלקה, על 20 שניות.
שים תפוח אדמה מבושל במעבד. משרים לחם בקערת מים. לסחוט חצי מים.
מערבבים לחם, שמן, מיץ לימון, חומץ ומלח במעבד. תהליך עד חלקה.
מעבירים לקערה ומקררים במשך 2 שעות או עד יומיים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
הסר מחבת מהמקפיא ולתת להפשיר במשך 5 דקות. הפעל בלוק של קרח החוצה על מגש גדול, גבוה צדדי. הבלוק יימשך 5 עד 6 שעות. לשטוף ולהכין ירקות. מסדרים ירקות על קרח.