מילוי פשטידת בשר
מילוי פשטידת בשר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1136 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תירס הקרנל, חמאה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, מילוי בשר עבור רביולי, ו עוגת חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להתאים מאפה תחתון למחבת פאי 9 אינץ'. מכסים מאפה עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים מאפה בתנור שחומם מראש במשך 7 דקות.
הסר משקולות עוגה או שעועית מיד. שים את הקרום בצד. אל תכבה את התנור.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן צמחי, ואז בשר. לזרוק מעיל בשר עם שמן.
לטגן עד הבשר הוא השחמה על כל הצדדים, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולאפשר לשבת לפחות 3 דקות.
בסיר בינוני, להמס חמאה או מרגרינה על אש נמוכה.
מוסיפים שום, בצל, שמיר, רוזמרין, מרווה ומלח. מבשלים תערובת עד בצל שקוף.
מוסיפים חלב למחבת ומגבירים את החום למדיום. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, מוסיפים 2 עד 4 כפות קמח, תלוי כמה עבה אתה רוצה את הרוטב להיות. לבשל תערובת עד שהוא מתעבה, ערבוב כל הזמן.
בקערה גדולה, מערבבים בשר עם תירס ושעועית ירוקה. תערובת כפית לתוך קונכיה אפויה.
יוצקים רוטב מעל. מכסים עם מאפה העליון, איטום הקצוות כמיטב יכולתך מבלי לשבור את הקצוות של הקרום התחתון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד חום זהוב.