קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

מיני וניל שעועית צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת

מיני וניל שעועית צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת
המתכון מיני וניל שעועית צהוב קאפקייקס עם ציפוי שוקולד שמנת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 90 מנות. עם 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, חלמונים, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מיני וניל שעועית קאפקייקס עם ציפוי וניל קרם חמאה, קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, ו עוגות שוקולד סטאוט עם ציפוי וניל שעועית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 350 F. מלא מיני מאפין פחים עם מצעים cupcake ולרסס את ספינות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח 1/2 כוסות סוכר קנה יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא יחד את החמאה המומסת, חלב חמאה, שמן, תמצית וניל, זרעי וניל חלמונים ביצה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה נקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד קצף, על 30 שניות. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר. ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות רק טופס, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר לקערה נפרדת ולהניח בצד. שטוף את הקערה והתייבש.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הערבוב הריקה. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה עם מצורף whisk, בהדרגה לשפוך את תערובת החמאה ומערבבים עד כמעט משולב (כמה פסים של קמח יבש יישאר), על 15 שניות. עצור את המיקסר וגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה. להחזיר את המערבל למהירות בינונית-נמוכה לנצח עד חלקה במלואה incorporated, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר. לאחר מכן להוסיף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד לא פסים לבנים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
ממלאים את ספינות פח מיני מאפין שלושה רבעים מלאים ואופים עד המשרד רק, 8 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו מגניב, ולאחר מכן פרוסט עם ציפוי שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
11
מוסיפים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח למעבד מזון. תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה פעם או פעמיים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את סירופ התירס, וניל ואבקת אספרסו ומעבדים רק עד לשילוב, כ -10 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה עוד פעם אחת, ולאחר מכן טפטוף בשוקולד. דופק עד הציפוי הוא שמנת, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקנה סוכר טהורקנה סוכר טהור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאו מעובד הולנדיקקאו מעובד הולנדי3largesחלבונים, טמפרטורת החדרחלבונים, טמפרטורת החדר6largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפוליםאבקת אספרסואבקת אספרסו1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח1צביטהקמצוץ מלח ים משובחקמצוץ מלח ים משובח198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר למחצה, נמס ומקוררשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1/2 מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטיםשעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטים1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים