קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות7
מגזין

מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים

מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים
המתכון מיני כרוב ועוגות ריזוטו גבינת עיזים מוכן בסביבות 4 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 24. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות ריזוטו גבינת עיזים פריכות עם אגסי חורף חמים, מיני עוגות ריזוטו קלוי Poblano עם סלסה תירס בגריל, ו ריזוטו גבינת עיזים מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הכרוב ומים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מכרז ולא נשאר נוזל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כרובכרוב
3
הסר ללוח חיתוך.למחוק את הסיר עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן וחום על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את האורז ומלח נמדד ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ כדי לשמור על האורז מן דבק לתחתית המחבת, עד האורז מתחיל crackle, על 1 דקה. מערבבים את היין ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג לחלוטין, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את המרק, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז ספג את המרק והוא מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, דק קוצצים את כרוב שמורות ושמים אותו בצד על קרש החיתוך.כאשר האורז נעשה, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את כרוב שמורות גבינת עיזים עד בשילוב שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כרובכרוב
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר לקערה גדולה ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 40 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקירור יסודי, לפחות 2 שעות או לילה.עבור הרוטב: רק לפני טיגון העוגות, ללטף את הפלפלים יבשים מאוד עם מגבות נייר ומניחים אותם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את הביצים בצלחת רדודה, מתבלים במלח, ומכים במזלג עד שנשברים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מניחים את panko בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את הריזוטו הצונן ל -24 חלקים (כ -2 כפות לכל חלק) ומניחים על תבנית אפייה (המנות אינן צריכות להיווצר באופן מושלם).יש קערה קטנה של מים מוכן לחות הידיים שלך לפי הצורך כדי למנוע דבק בעת יצירת הקציצות. טופס כל מנה ריזוטו לתוך פטי 1-1 / 2 אינץ ' ולהחזיר אותם לתבנית האפייה.עבודה עם עוגת ריזוטו 1 בכל פעם, מעיל אותו עם הביצים, לתת כל טפטוף עודף, ואז מעיל אותו באופן שווה עם panko, הקשה בעדינות כך פירורי הלחם לדבוק. להחזיר אותו לתבנית האפייה, ולחזור עם העוגות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ אבל לא מעשן (על 177° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים), על 4 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל250 ולסדר מתלה באמצע. להתאים מתלה תיל מעל תבנית אפייה שנייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 8 של עוגות ריזוטו ומטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל, התאמת החום לפי הצורך, עד חום זהוב מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את מתלה החוט, מתבלים במלח, ומניחים בתנור. חזור עם העוגות הנותרות.כאשר מוכן לשרת, העליון כל עוגה עם כ 1/2 כפית של רוטב פלפל אדום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®