תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוגות סרטנים מיני עם רוטב Remoulade. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 804 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סלרי, מלח כשר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. מתכונים דומים: עוגות סרטנים עם רוטב Remoulade, רוטב Remoulade ועוגות סרטן, ו עוגות סרטנים עם רוטב Rémoulade.
הוראות
1
במחבת בינונית, מחממים את החמאה; מוסיפים את הבצל הירוק, הסלרי והשום, ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות שקופים, בערך 3 עד 4 minutes.In קערה בינונית, לשלב את הירקות מבושלים עם סרטן, ביצים, מיץ לימון, חרדל, פטרוזיליה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סרטן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את ארוחת הקרקר ומערבבים היטב לשלב ביסודיות.טופס כפות ערמות של תערובת הסרטן לתוך 1-1 / 2 עוגות עגולות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
סרטן
3
מגלגלים את העוגות בארוחת קרקר נוספת ומניחים אותן על תבנית אפייה.מקררים לפחות 30 דקות לפני הבישול.כאשר מוכן לשרת, לחמם מחבת גדולה ויוצקים את השמן לעומק של 1/2 אינץ'; לחמם את השמן על חום בינוני, שמירה על השמן בבעירה נמוכה.קוק וחום את grabcakes במשך 1 עד 2 דקות בצד הראשון ועל 1 דקה בצד השני, או עד שהם מבושלים דרך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
10 לחמניות לבנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מעבירים את העוגות למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מגישים את העוגות חמות, עם רוטב Remoulade.- =רוטב Remoulade = - בקערה קטנה, לטאטא את כל החומרים יחד ומקרר עד מוכן לשרת; עושה 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.