מיני פשטידות בטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מיני פשטידות בטטה. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל 990 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, תמצית ונילן, בטטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 333 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מיני פשטידות בטטה, מיני פשטידות בטטה, ו מיני פשטידות בטטה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
הכניסו את קליפות המיני שהוכנו מראש לתבנית מיני מאפינס משומנת בת 24 ספירות.
בקערה גדולה מוסיפים את הבטטות, גבינת השמנת, הביצים, הווניל, הקינמון, הפלפל האנגלי, הסוכר החום ורוטב הקרמל. מקציפים במיקסר חשמלי ידני עד לאיחוד טוב. מוסיפים 2 עד 3 כפות מתערובת הפאי לכל קליפה.
אופים עד שהקרם מתייצב, כ-25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
מוסיפים לקערה גדולה את גבינת השמנת, השמנת, הסוכר והקינמון. בעזרת מערבל חשמלי ידני מקציפים את תערובת גבינת השמנת עד שמגיעים לעקביות ציפוי.
מעבירים את התערובת לשקית מאפה חד פעמית עם קצה כוכב. מקטיפים כמות קטנה של גבינת קצפת על כל מיני פשטידת בטטה. מסדרים על מגש הגשה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
שרי שמנת, יין מבעבע ופורט הם בחירה מצוינת לפשטידת בטטה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "