זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שום שרוף-שומשום-שמן צ'ילי לראמן, חזיר & לפת מיסו ראמן, ו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עצמות חזיר ועוף בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים על מבער מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
3
הסר מהחום ברגע שרתיחה הוא הגיע.
4
בעוד סיר הוא חימום, חום שמן צמחי בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר. לבשל, לזרוק מדי פעם עד חרוך עמוק על רוב הצדדים, על 15 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
ברגע שהסיר הגיע לרתיחה, תשפוך מים לביוב. בזהירות לשטוף את כל העצמות תחת מים זורמים קרים, הסרת כל פיסות של מח כהה או דם קרוש. עצמות צריכות להיות אפור אחיד / לבן לאחר שקרצפת אותם. השתמש במקלות אכילה כדי לעזור להסיר חתיכות קטנות של מח כהה מתוך trotters או ליד הקוצים של התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להחזיר את העצמות לסיר יחד עם ירקות חרוכים, כרישה, לבן בצל ירוק, פטריות, כתף חזיר. למלא מים קרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ברפרוף את כל חלאות שמופיע (זה צריך להפסיק להופיע בתוך 20 הדקות הראשונות או כך). השתמש ספוג נקי או מגבות נייר לח לנגב ו חלאות שחורות או אפורות מן סביב שולי הסיר. הפחת את החום לרתיחה חשופה והנח מכסה כבד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
לאחר המכסה הוא על, לבדוק את הסיר לאחר 15 דקות. זה צריך להיות ברתיחה מתגלגלת איטית. אם לא, להגדיל או להקטין את החום מעט כדי להתאים את מהירות הרתיחה. מרתיחים מרק עד כתף חזיר הוא רך לחלוטין, על 3 שעות. בזהירות להסיר את הכתף עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
להעביר shuolder למיכל אטום לקרר עד. להחזיר את המכסה לסיר ולהמשיך לבשל עד מרק הוא אטום עם המרקם של שמנת קלה, על 6 עד 8 שעות יותר, ציפוי עד הכרחי כדי לשמור על העצמות שקועות בכל עת. אם אתה חייב להשאיר את הסיר ללא השגחה במשך תקופה ממושכת של זמן, העליון את הסיר ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר בזמן שאתה נעלם. חזור לרתיחה כאשר אתה חוזר ולהמשיך לבשל, ציפוי עם יותר מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לאחר מרק מוכן, לבשל מעל חום גבוה עד מופחת סביב 3 ליטרים. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר נקי. להשליך מוצקים. עבור מרק אפילו נקי יותר, מסננים שוב דרך chinois או מסננת רשת בסדר מרופדת בכמה שכבות של בד גבינה. שומן נוזלי דל שומן מלמעלה עם מצקת וזורקים.
להקציף בדבק מיסו, 3 כפות של shoyu, ומלח לפי הטעם. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
שויו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
12
לגרוס כתף חזיר עם אצבעות עד מגורר דק לזרוק עם shoyu הנותרים מירין. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
שויו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
לשרת: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, למקם כתף חזיר מגורר 10 אינץ מחבת לא מקל מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב וטלטול מדי פעם, עד פריך בכל רחבי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
15
ניקוז ולהעביר קערות ראמן מחוממות. מרק מצקת על אטריות טפטוף עם כף או שתיים של שום שרוף-שומשום-צ ' ילי שמן לקערה. מחלקים חזיר פריך באופן שווה בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילי
מתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אטריות ראמן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקת
16
חותכים ביצים לחצי ומוסיפים חצי לכל קערה. למעלה עם תוספות אחרות לפי הצורך ומגישים מיד.
אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.