קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain

מכסת הכאב של Canelés דה בורדו של Le Pain
הקאנל 'ס דה בורדו של" מכסת הכאב " עשוי להיות המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1350 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, קמח, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Canelés דה בורדו, Canel? s, ו מיני וניל Caneles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב, חמאה, מלח שעועית וניל (פוד) וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ואז מיד להסיר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מערבבים את הסוכר והקמח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מניחים את החלמונים בקערה נפרדת, ואז לשפוך על החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את זה לקמח ומערבבים בעדינות לשלב, ואז מוסיפים את הרום. מכסים ומקררים לפחות 24 שעות ועד 48 שעות לפני השימוש, משאירים את שעועית הוניל בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דבש הדריםדבש הדרים
5
מחממים את התנור ל 400ºF (200ºC). כדי להכין תבניות נחושת חדשות, מברשת עם חמאה מומסת ושעוות דבורים ולשים בתנור במשך 1 שעה, ואז לתת מגניב. אם משתמשים בתבניות סיליקון, מניחים במקפיא במשך 1-2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425ºF (220ºC).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר את שעועית וניל מן הבלילה, ולאחר מכן לערבב ולהעביר לקערה קטנה או כד. קל גריז נחושת תבניות עם חמאה. עבור סיליקון, להשתמש תערובת חמאה מומסת דונג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות, משאיר פער 1/2 אינץ ' (1cm) בחלק העליון.
10
מניחים תבניות נחושת על תבנית אפייה ואופים במשך 15 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºC (200ºC) ומבשלים עוד 15-20 דקות. אם משתמשים בסיליקון, הגדר את התנור ל 475ºF (240ºC).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים במשך 25 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 400ºF (200ºC) ואופים עוד 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הקש על התבניות כדי לשחרר את canelés.
13
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט ולאכול בתוך כמה שעות של אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה