תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלאי דגים לבנים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, עצמות וראשים של דגים בעלי בשר לבן, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלאי דגים לבנים, מלאי דגים לבנים, ו מלאי דגים לבנים.
הוראות
1
מורחים חמאה בתחתית סיר כבד 6-8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים עצמות דגים וראשים, בצל, גבעולי פטרוזיליה, מיץ לימון, ומלח ומבשלים, מכוסים, על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, 5 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
תערובת יהיה קיטור במיצים שלה.)
4
מוסיפים מים ויין ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, חשופים, ברפרוף כל קצף, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
יוצקים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מלאי יכול להתבצע קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה, במשך 2 ימים או קפוא 1 חודש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.