מלית נקניק תפוח-אגוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו מלית נקניקיות תפוחים. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל 1022 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: תפוח אגוז נקניק מלית, מלית נקניק, תפוח ואגוז, ו מלית נקניק ואגוז.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הסלרי, הבצל, המרווה והטימין בחמאה עד שהירקות רכים.
מעבירים לקערה גדולה מאוד; מצננים מעט. מערבבים פנימה את הגבינה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל; מניחים בצד.
באותה מחבת מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את קוביות הלחם, התפוחים, המרק ואגוזי המלך; לזרוק לציפוי.
מעבירים ל -3 קילו משומן. תבנית אפייה (המנה תהיה מלאה). מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות. לְגַלוֹת; אופים 10-15 דקות יותר או עד שהם מחוממים ומשחימים קלות.