תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ערמון-ו-צדפות מלית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי טימין, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים-תאנים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פרוסת לחם לפרוסות 1/2 אינץ'; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
3
מורחים על תבנית אפייה, ואופים 15 דקות או עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות או עד למכרז.