מלית תירס וחלה עם מרווה מטוגנת
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך ביצים, גבינת פרמזן, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. . וזה טוב. נסו מילוי חלה מחיטה מלאה עם חמוציות מיובשות ומרווה, נקניק מרווה לחם תירס מלית מן הטפילד, ו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה 2 דפי אפייה.
מורחים קוביות לחם חלות על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
קוביות רסס עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
אופים לחם בתנור שחומם מראש עד קלוי משחימים קלות, 5 עד 7 דקות.
מעבירים קוביות קלויות לקערה גדולה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת אפייה עם 2 כפות חמאה ללא מלח.
חותכים גרעינים תירס מקלח לקערה גדולה. לגרד מיצי תירס מקלח לקערה עם הגרעינים.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן חם עד רך, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים תירס, קמצוץ מלח, פלפל קמצוץ; לבשל ומערבבים עד תירס מרכך, על 2 דקות.
מערבבים תערובת תירס יחד עם קוביות לחם קלוי.
קצפת שמנת, מלאי ירקות, גבינת פרמזן, ביצים, פטרוזיליה 2 כפות, קמצוץ מלח, ופלפל קמצוץ יחד בקערה.
יוצקים תערובת שמנת לתוך תערובת לחם ומערבבים עד בשילוב לחלוטין.
העברת תערובת לחם לתבנית אפייה מוכנה.
אופים מלית בתנור שחומם מראש עד המילוי מבושל דרך והחלק העליון קלוי, 20 עד 25 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת קטנה על חום בינוני. מבשלים עלי מרווה שלמים בחמאה חמה עד שהחמאה מעט חומה ועלי מרווה פריכים, 1 עד 2 דקות.
מעבירים עלים למגבת נייר לניקוז. עלי מרווה להתפורר הנותרים 2 כפות פטרוזיליה על מלית.