תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלפפון & סלט מלון עם מנטה. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, סוכר, כוס ארוזה היטב עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: סלט מלון ומלפפון עם פטה, פלפל שחור ונענע, מלון, נענע, שייק מלפפון, ו סלט מלון מלפפון.
הוראות
1
מפזרים את המלפפונים במלח, מגלגלים את החלקים בעובי כפול של מגבת נייר, ונותנים לנוח במקרר במשך 30 דקות. תפתח ותתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
2
לשפשף קערת הגשה עם השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את המלפפונים, מלון,מנטה, עירית, 1 יין כף, ו 1 כף שמן. לשלב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
מנטה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מלון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
4
מוסיפים יין, שמן, מלח, פלפל וסוכר (אם משתמשים) לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה