ממרח אפרסק עבה
ממרח אפרסק עבה נטול גלוטן, וללא לקטוז תבלין. מתאים ל-28 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. אם יש לך ג'לטין, מיץ לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ממרח הרינג שמנמן, ממרח חומוס ירקות גושי, ו צ'אטני אפרסק עבה.
הוראות
ממלאים סיר גדול שני שלישים מלאים במים; מביאים לרתיחה.
חותכים "x" רדוד על החלק התחתון של כל אפרסק. באמצעות מלקחיים, מניחים אפרסקים, כמה בכל פעם, במים רותחים במשך 30-60 שניות או רק עד העור ב" X " מתחיל להשתחרר.
הסר אפרסקים ומיד לרדת לתוך מי קרח. משוך את עורות עם קצה של סכין; להשליך עורות. אפרסקים קוצצים.
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; בואו לעמוד 1 דקה. בינתיים, בסיר גדול, לשלב אפרסקים, סוכר ומיץ לימון; להביא לרתיחה. מחית אפרסקים. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 5 דקות.
להוסיף תערובת ג 'לטין; לבשל 1 דקה יותר, ערבוב עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין. מגניב 10 דקות.
יוצקים לצנצנות. מקררים, מכוסים, עד 3 שבועות.