קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ממרח ביצה וגריבן

ממרח ביצה וגריבן
ביצה ו Gribenes להפיץ עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 51 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בצל, מלח כשר, גבעול סלרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 12%. נסו ביצה ו Gribenes להפיץ, חביתה מושלמת עם ארוגולן וגריבנס, ו כרוב ניצנים קלויים עם Gribenes (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לכסות את הביצים עם 1 אינץ ' / 3 סנטימטרים של מים ולהביא את המים לרתיחה מעל חום גבוה. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מלאה, לכסות את המחבת ולקחת אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תן לביצים לשבת במחבת המכוסה, את החום, במשך 12 עד 15 דקות, ואז להסיר אותם מהמים. (או, אם יש לך סיר לחץ, קיטור אותם במשך 7 דקות, ואז להירגע; אלה הם תמיד קל יותר לקלף.) להפעיל את הביצים מתחת למים קרים, או להעביר אותם לאמבט קרח, עד שהם מקוררים ביסודיות. לקלף את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, בסיר קטן נפרד על חום בינוני, לטגן חצי הבצל ב 1 כפית שמאלץ עד שקוף. זה רעיון טוב לתת להם קמצוץ של מלח כמו שאתה עושה את זה, אל תתבייש.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
להעביר את הבצל לצלחת ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
שלב את כל החומרים למעט סלרי ו gribenes ולעשות כל אחד מהדברים הבאים: לשים אותם דרך מטחנת בשר מצויד בינוני או קטן למות; גס לקצוץ אותם במעבד מזון; קוצצים ביד ולסיים על ידי ריסוק כדי עקביות נעימה עם מזלג. ואז לקפל את הסלרי ואת gribenes.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
6
Reprinted with permission from The Book Of Schmaltz: A Love Song to a Forgotten Fat by Michael Ruhlman, © 2012
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ