קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מנגו טארט טאטן

מנגו טארט טאטן
מנגו טארט טאטין עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
במעבד המזון (או לחלופין, בקערה), מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החמאה והדופק כדי להתמזג (או לערבב עם האצבעות) עד שהתערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
5
תוסיף את החלמון, תמזג אותו. אם הבצק אינו מחזיק יחד כאשר נלחץ בין 2 אצבעות, מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, עד שהוא עושה. הפוך את הבצק על משטח שטוח מקורנן קלות. ללוש את הבצק עד חלקה, לשטח אותו לעטוף בפלסטיק. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6
הניחו את המנגואים על משטח שטוח, בזה אחר זה, החזיקו את המנגו זקוף וחתכו חתיכה אחת מכל "צד". זה כמו לרבע תפוחים רק אתה הימנעות הבור הגדול במרכז כל מנגו. הפוך כל פרוסה עמוקה ככל שתוכל כדי לחלץ את הבשר המרבי מכל מנגו. חותכים את החתיכה הקטנה יותר מהחלק העליון והתחתון של כל פרי גם כן.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
במחבת על אש נמוכה, להמיס את הסוכר עד שהוא הופך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף את החמאה (זה יהיה בועה למעלה).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
9
הסר את המחבת מן החום ושופכים כמויות שוות של תערובת סוכר קרמל לתוך כל ramekin. מחלקים את חתיכות מנגו בין ramekins ולחץ את הפרי לתוך רוטב הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגלגלים את הבצק על משטח משוריין (או לחלופין, בין 2 חתיכות של נייר שעווה) וחותכים עיגולים שמתאימים לצמרות הראמקינס. הכנס את קצוות הבצק בתוך ramekins כך שהוא מכסה את הפרי. זה כאילו אתה תוחב את הפרי למיטה מאפה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים את ramekins על מחבת סדין לתוך מרכז התנור ואופים עד הבצק חומים, 15 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר את ramekins מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
חשיפה: אל תפחדו מכישלון. טארט טאטין הוא נחמד כאשר לא מושלם!
14
מניחים צלחת על ציפוי מאפה ולהפוך את טארט על הצלחת. אתה יכול לעשות את זה!
15
יוצקים את הקרמל השמור בחזרה על הטארט. אם כל פרי נשאר בתחתית המחבת, פשוט לנתק אותו ולהכניס אותו כל פערי פירות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מגישים חם עם גלידה או מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)