מנגו טיפשים עם שוקולד-קשיות אניס
שוטים מנגו עם שוקולד-קשיות אניס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לכם מנגו, ג'לטין, בהתאם למתיקות של מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו מנגו טיפשים עם שוקולד-קשיות אניס, טרופי אננס, מנגו, ו טיפשים קוקוס, ו בירה ברביקיו Crockpot משך טאקו חזיר עם קשיות בצל פריכות וסלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מיץ בכוס קטנה חסינת חום ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מנגו פירה עם סוכר בבלנדר עד חלקה מאוד כוח דרך מסננת לתוך קערה גדולה.
ממיסים ג ' לטין מרוכך בכוס במחבת של מים רותחים או במיקרוגל ומערבבים לתוך פירה. Beat cream עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות לקפל בעדינות לתוך פירה.
טיפש צינה, מכוסה, לפחות 8 שעות.
* טיפש מנגו ניתן לשמור, מקורר ומכוסה, עד 2 ימים.ישנן שתי דרכים להגיע לבשר של מנגו • הדרך הבטוחה ביותר היא לחתוך את שני הצדדים הרחבים והבשרניים ביותר של המנגו קרוב ככל האפשר לבור. ניקוד לחתוך צדדים של חתיכות דפוס crosshatch, להפוך אותם מבפנים החוצה, ואז לחתוך את הבשר מן העור. אתה יכול גם להסיר את העור הראשון עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לחתוך את הבשר מן הבור עם סכין חדה. (שמור על עצמך אם אתה משתמש בשיטה זו; החלקות של המנגו יכול להיות מסובך.)