קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

מנגו-תות סורבה טורט

מנגו-תות סורבה טורט
טורט סורבה בטעם מנגו-תות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תותים, סורבה תות, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו טורט סורבה מנגו, סורבה מנגו תות, ו סורבה מנגו תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של 15x10x1 אינץ ' פאן עם תרסיס אפייה עם קמח. שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה; ספריי נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 21 עד 27 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מחבת למתלה קירור; הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים לרוחב עוגה ל 3 חלקים שווים. על מגש הגשה ארוך, מקום 1 סעיף, מעוגל בצד למטה.
7
מורחים סורבה מנגו באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סורבה מנגוסורבה מנגו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מניחים סעיף עוגה אחרת על סורבה; לחץ למטה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
9
מורחים עם סורבה תות. למעלה עם סעיף העוגה שנותר; לחץ למטה. לכסות בקלילות; להקפיא על 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
סורבהסורבה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כפור בצד העליון של טורט. להקפיא על 1 שעה או עד המשרד. ממש לפני ההגשה, מקשטים למעלה עם קליפת לימון ותותים. כדי לשרת, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קליפת לייםקליפת ליים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
חותכים torte במחצית לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 7 פעמים כדי לעשות סך של 16 פרוסות.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קינוח קפוא יכול להיות משויך עם שמנת שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.