קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

מנות תירס בדרום אמריקה

מנות תירס בדרום אמריקה

הוראות

1
להסיר ולהשליך משי. לעמוד פומפיה תיבת בצלחת עוגה או קערה רחבה, באמצעות החורים הגדולים ביותר, באח מספיק תירס מקלח כדי למדוד 2 כוסות, כולל נוזל. שמור קלחי עבור humitas מהביל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
לטבול קליפות בסיר רחב 6 עד 8 ליטר של מים רותחים באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כבה חום, משאיר קליפות במים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בשר לבן חיוור חלקים ירוקים של בצל ירוק בנפרד לרכך 2 כפות של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מחממים חמאה במחבת כבדה של 10 אינץ 'על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז פלפל סאוטה, צ' ילה, וחלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק, ערבוב עם מרית עץ, עד מרכך וזהב חיוור, 3 עד 5 דקות. מערבבים במלח, קינמון ותירס מגורד (כולל נוזל) ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בשר טחוןבשר טחון
6
לטאטא יחד חלב וביצים בקערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת תירס ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה להחזיק את צורתו ודומה ביצים מקושקשות מאוד רופפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
העברת תערובת לקערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר לטמפרטורת החדר. מערבבים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הפוך על סרטים 25 מקליפות צרות ביותר על ידי קריעת קליפות לאורך לרצועות ארוכות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
טפיחה 4 או 5 קליפות יבש ולסדר, הצדדים חפתים למעלה, על מגבת מטבח עם קצוות רחבים יותר של קליפות קרוב אליך. שים על 2 כפות של מילוי תירס באמצע 1 קליפה. מקפלים צדדים מעל מילוי כדי לסגור, ואז לקפל את החלק התחתון מעל מילוי לקפל צר קצה העליון למטה על החלק התחתון (קצה צר עשוי להגיע סביב לחלק האחורי של החבילה). חבילת עניבה סגורה עם סרט קליפת תירס. חזור עם קליפות שנותרו (4 או 5 בכל פעם), מילוי, וסרטים.
10
להניח קלחי שמור בשכבות אופקיות בתחתית סיר כבד 6-8 ליטר (לא לארוז בחוזקה), חיתוך כמה במחצית אם יש צורך לעשות מדף זוגי שעליו קיטור humitas.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
הוסף מספיק מים כדי לכסות כמעט קלחי, ולאחר מכן לארגן כמה קליפות שנותרו בשכבה מעל קלחי. לעמוד humitas זקוף על קליפות לכסות עם שכבה אחרת של קליפות. להביא מים לרתיחה, ואז לכסות סיר אדים humitas, הוספת מים נוספים במידת הצורך, עד מילוי הוא מוצק ומפריד בקלות מקליפה כאשר נפתח (מבחן אחד), על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
Humitas can be assembled 4 hours before steaming and chilled, covered.