מסקרפונה וקרם שוקולד מריר בכוסות שוקולד לבנות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, שמנת מתוקה, שוקולד חצי מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה, וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, ו חטיפי עוגת שוקולד לבן ומריר עם גבינת שמנת שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כוסות מאפינס בשורה 8 עם ספינות נייר. ממיסים את השוקולד הלבן על גבי דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב עד חלקה. כף 1 כף שוקולד נמס לתוך כל אניה נייר. באמצעות מברשת מאפה, מעיל את השוקולד באופן שווה על הקרקעית מעלה את הצדדים של ספינות. להקפיא עד השוקולד הוא מוצק, כ -30 דקות. הרימלט את השוקולד הלבן בקערה. כף 1 כף לתוך כל כוס מברשת על התחתונה במעלה הצדדים, ויצרו מעיל שני. להקפיא עד להגדיר לחלוטין, על 1 שעה.
ממיסים את השוקולד מריר-מתוק על גבי דוד כפול נקי מעל מים רותחים, ערבוב עד חלקה. בשלב זה, להפריש להתקרר לחלוטין.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם וסוכר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. תניח את הקצפת בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את גבינת מסקרפונה, שוקולד מריר מומס, קליפת תפוז, ווניל בקערה גדולה רק עד חלקה ומבריקה, על 30 שניות (לא overmix). מקפלים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד ב 2 קבוצות.
מעבירים את המוס לשקית מאפה עם קצה כוכב. מקטרת את המוס לתוך כוסות השוקולד הלבן.
מפזרים את תלתלי השוקולד הלבן על המוס ומגישים מיד, או מכסים ומקררים בין לילה, ולאחר מכן נותנים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.