מערבבים ירקות שומשום מטוגן עם אורז
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, אורז, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו מערבבים ירקות שומשום מטוגן עם אורז, טופו שומשום עם ירקות מטוגנים מערבבים מאור בישול, ו אטריות אורז מוקפץ עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בסיר לשלב מרק, אורז ומרגרינה. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות, או עד שכל הנוזל נספג.
מניחים זרעי שומשום על תבנית אפייה קטנה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 6 דקות, או עד חום זהוב; להפריש. בינתיים, מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה או ווק מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים אספרגוס, פלפל, בצל, פטריות, זנגביל ושום ומערבבים במשך 4 עד 5 דקות, או עד שהירקות רכים אך פריכים. מערבבים ברוטב סויה ומבשלים 30 שניות.
הסר מהחום ומערבבים בשמן שומשום וזרעי שומשום קלויים.