מערבולות משמש-כתום הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. אם יש לך גרידת תפוז, סוכר, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מערבולות משמש קינמון, מערבולות אגוז צימוקים משמש, ו מערבולות גזר-משמש.
הוראות
1
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, מלח וסודה לשתייה. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עד אור שמנת, על 3 דקות. מקציפים בביצה, וניל ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
סודה לשתייה
וניל
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את תערובת הקמח בשני חלקים, מכים עד שכל אחד מהם משולב היטב ומגרדים את הצד של הקערה בין התוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחלקים בצק לשני כדורים שווים. לעטוף כדורים בניילון נצמד ולתת צמרמורת במקרר במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מחממים תנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
5
מרדדים את הכדור הראשון של בצק על משטח מקומח היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
רול בצק לתוך 12 על ידי 5 מלבן אינץ 'כי הוא בערך 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
7
מורחים מלבן באופן שווה עם 1/4 כוס ריבה ו 1/2 כף כתום גרידה. בזהירות לגלגל בצק לתוך גלגל תנופה, מתחיל עם הצד הארוך ביותר. השתמש בסכין חדה טבול בקמח לחתוך עוגיות 1/2 אינץ ' מן הלוג מגולגל של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
עוגיות
מורחים
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
ריבה
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
מניחים עוגיות על תבנית אפייה, באמצעות הידיים שלך כדי להטמיע אותם בזהירות לתוך מעגל מושלם יותר. חזור עם הכדור השני של בצק.