קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 27 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקלות גבינה מקסיקניים אפויים

מקלות גבינה מקסיקניים אפויים
מקלות גבינה מקסיקניים אפויים עשויים להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 54 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת מחרוזת מוצרלה, ביצה, פירורי לחם פנקו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -27 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מקלות גבינת מוצרלה מקסיקניים אפויים, מקלות גבינת מוצרלה אפויים, ו מקלות גבינה מעוותים אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח בקערה או בצלחת רדודה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצה 1 כף מים. בקערה או בצלחת רדודה אחרת, שלבו את הפנקו, הכוסברה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
התחל בציפוי מקלות המוצרלה בקבוצות של 2, תחילה חפירה בתערובת הקמח וניעור עודף. ואז טובלים בתערובת הביצים, נותנים לכל עודף לטפטף. סיים על ידי חפירה בתערובת פירורי הפנקו וטלטול כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
העבירו את מקלות הגבינה הלחמים לתבנית גיליון משומנת בתרסיס בישול ללא מקל. מכסים ומקפיאים עד להקפאה, כ -4 שעות ועד 2 ימים (זה יפחית את נוטף הגבינה).
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
ריססו קלות את מקלות הגבינה בתרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
6
אופים עד שהגבינה רכה והמקלות משחימים קלות, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לזייף מרתפים קלאסיק ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.