מקלות עוף בגריל דביקים עם רוטב שזיפים
מקלות תיפוף דביקים בגריל עם רוטב שזיפים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 562 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לי פלפל, שזיפים סגולים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מקלות עוף בגריל דביקים עם רוטב שזיפים, מקלות תיפוף בגריל מתוקים ודביקים, ו מקלות תיפוף בגריל מתוקים ודביקים (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. לשפשף את העוף עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל מעל חום מתון, מפנה מדי פעם, עד השחמה ובישל דרך, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את השזיפים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהתרכך וכמעט נשבר, על 5 דקות.
מוסיפים את ג 'לי פלפל אדום וחרדל ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הג' לי נמס. בזהירות להעביר את התערובת למעבד מזון.
מוסיפים את המים ואת מחית עד חלקה. מתבלים את רוטב השזיף במלח ופלפל.
בנדיבות מברשת את רוטב השזיף על כל העוף והגריל, מפנה את מקלות התיפוף מדי פעם, עד שהם קרמל קל, כ 5 דקות.
מגישים את מקלות התיפוף עם כל רוטב שזיפים הנותרים ליד השולחן.