מקרוני בגבינה בשמל
אם יש לך חמאה, פרמזן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מעל חום בינוני בסיר, מחממים את החלב עם המניה והמלח, תוך ערבוב בכל. המשך לחמם את תערובת החלב על פני חום בינוני, ולאחר מכן להפחית לחום נמוך פעם החלב החל קצף או מבשלים.
לאחר מכן, בסיר שני, לחמם את החמאה עד מותך. מערבבים בקמח. להפחית את החום נמוך ומערבבים עד משולב היטב.
הסר מהחום כאשר הוא צבע שזוף חיוור (רביכה בלונדינית).
לאחר רביכה התעבה, מערבבים לאט לתוך תערובת החלב כדי להתמזג. המשך לערבב על אש נמוכה עד משולב היטב. לבסוף, להסיר מן החום להקציף את הגבינות. לאחר מעורבב, להוסיף את הפסטה, שוב מערבבים היטב ומגישים.