מקרוני ותבשיל עוף עם גבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חלב, עוף, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו תבשיל מקרוני וגבינה אפוי, עוף גבינה ומקרוני ברוקולי, ו חזיר גבינה אפוי ותבשיל ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 191°. לבשל ולנקז מקרוני לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מפזרים מלח ופלפל על עוף; מוסיפים למחבת. מבשלים עוף, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב וכבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מפזרים עוף מבושל באופן שווה על גבי מקרוני מבושל בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושל
עוף מבושל
6
מורחים ירקות קפואים על גבי עוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספים
7
באותו מחבת, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני. עם מקצף, לגרד כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת לתוך חמאה. מערבבים בקמח עם מקציף עד צורות הדבק. מערבבים בהדרגה בחלב, מכים עם מקצף. מערבבים במלח בצל, 2 כוסות של הגבינה והמרק עד שהתערובת חלקה ומשולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה