מקרוני פפרוני
מקרוני פפרוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 22 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 509 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם פפרוני, מקרוני מרפק, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחם פפרוני רול / פפרוני , מאפינס פיצה פפרוני וסטרומבולי נקניק ופפרוני .
הוראות
מבשלים את המקרונים לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
בקערה גדולה מערבבים את רוטב הפיצה, רוטב העגבניות והחלב. מערבבים פנימה תערובת נקניקיות, מקרוני, פפרוני, פטריות וזיתים.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. לַחשׂוֹף; מפזרים גבינה.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהם מתחממים והגבינה נמסה.