קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד

מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד
מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד עשויים להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 107 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קוקוס קל, וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו שוקולד טבל מקרוני קוקוס, מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד, ו שוקולד טבל מקרוני קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, עם מערבל חשמלי במהירות גבוהה, מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מקציפים וניל, סוכר וקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
זרוק בצק במנות של 1 כף, במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה, על גבי ניירות אפייה 12 על 15 אינץ ' עם חמאה ומקומח או בישול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים בתנור 325 עד שמקרונים מזהיבים, בערך 20 דקות; אם אופים יותר מתבנית אחת בכל פעם, החלף עמדות מחבת באמצע האפייה. בעזרת מרית רחבה העבירו מקרונים למתלים להתקררות מוחלטת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה חסינת חום המונחת מעל מחבת מים רותחים בקושי (תחתית הקערה לא אמורה לגעת במים), מערבבים חמאה ושוקולד לעיתים קרובות עד לקבלת תערובת חלקה, 5 דקות. החזיקו מקרון בקצה אחד וטבלו את הצד השני בשוקולד כדי לצפות חצי מהעוגיה. מנערים עודפי שוקולד. הניחו מקרון על תבנית מרופדת בנייר שעווה. חזור לטבול שארית. מצננים, לא מכוסים, עד שהשוקולד יציב, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף