מרווה וקורנית הודו מעושן
סייג'וקורנית הודו מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 576 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו הודו, חמאה, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו מרווה ותימין מעושן הודו על גריל גז, מרווה ותימין מעושן הודו על גריל פחם, ו הודו צלוי עם מרווה וקורנית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מי מלח: בסיר, חום 1 qt. מים עם מלח וסוכר חום, ערבוב להתמוסס.
הסר מהחום, הוסף 6 qts. מים קרים, שום, פלפל, וחצי מרווה וקורנית.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר צוואר, זנב, ו giblets מן חללים ולשמור רוטב אם אתה רוצה. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. הגדר טורקיה בסיר גדול מדי, כגון מפרשית מים רותחים*, ולהוסיף מלח. צ ' יל, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
משרים חתיכות עץ בקערה של מים עד מוכן לשימוש (לפחות 45 דקות), עם צלחת על גבי להטביע אותם. בינתיים, לנקז את טורקיה, לשטוף, יבש לטפוח. הגדר על מתלה על תבנית אפייה מעוטרת כדי לייבש את העור קצת.
קוצצים עלים מ קורנית הנותרים. קוצצים מספיק מרווה שנותרה לעשות 3 כף. במעבד מזון, מערבולת חמאה, עשבי תיבול קצוצים, ושאלוט עד חלקה.
החלק את האצבעות בין העור לבין בשר של טורקיה, ציפור מפנה, כדי להפוך את הכיסים של מקום על השד, בחזרה, ואזורי הרגל. באמצעות הידיים, להחליק על 1 כף. חמאת עשב בכל פעם מתחת לעור בכל הכיסים. דברים חללי טורקיה העיקריים עם גבעולים מרווה הנותרים שיפוד סגור. לקפל את הכנפיים מתחת לטורקיה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של השד, נוגע העצם. לשפשף הודו עם שמן.
להצית אש: בהתייחסו ידני, פתחי אוורור לקחת מעשן בנפרד. על אש, למלא תא פחם עם פחם אז זה מעט חסום. להפיץ קוביות פרפין בין בריחים ולהצית.
בואו לשרוף עד גחלים הם רק מצופה אפר, 25 עד 30 דקות. הגדר מחבת מים, ולאחר מכן קטע באמצע של מעשן במקום. הגנה על הידיים, לשפוך מים חמים ברז למחבת מים עד שהוא כמעט מלא.
שים מתלה בישול העליון במקום ועמד טורקיה עם השד למעלה. מכסה עם מכסה ופתחי אוורור סגורים באמצע הדרך.
באמצעות מלקחיים, להוסיף 2 נתחי עץ ספוג דרך דלת מעשן גחלים עכשיו ואחרי 1 שעה; עבור 5-in. מעשן, להוסיף אחרון 2 נתחים שעה מאוחר יותר. בדוק את רמות המים ואת זמני מדי פעם, שמירה על המעשן סגור בעיקר כך חום ועשן לא לברוח.
הוסף מים חמים לפי הצורך כדי לשמור על המחבת כחצי מלאה. Temp של המעשן צריך לקרוא 200 עד 250; במידת הצורך, להעלות או נמוך יותר על ידי התאמת פתחי אוורור (להשאיר פורקן לפחות חצי פתוח על מכסה ובתחתית של מעשן כדי לשמור על האש). עשן עד מדחום בשר רושם 165 עד 170, 4 1/2 עד 5 שעות בסך הכל.
להעביר טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף.
תן לנוח במקום חם 15 עד 30 דקות, ואז לגלף.
* מצא נתחים אפלווד עם ציוד צלייה ב bbqislandinc.com. אם הסיר לא יתאים במקרר, להשתמש בחזה קרח: להגדיר ציפור בשקית ההברקה טורקיה (לקנות בחנויות מכולת או ב williams-sonoma.com). שים את התיק בחזה, יוצקים מלח מעל טורקיה, ואטום את התיק בחוזקה; להוסיף קרח כדי לכסות.
הפוך קדימה: לעטוף סחוט, גרגר טורקיה אטום לצנן עד 1 יום לפני העישון.