קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

מרווה פרינטה

מרווה פרינטה
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? מרווה Farinata יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 134 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח garbanzo, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Farinata אספרגוס, עגבניות, בצל, Farinata (חומוס פריך-קרפים קמח), ו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה.

הוראות

1
שים שמן במחבת 9 עד 10 אינץ ' אטום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים עלי מרווה ומערבבים למעיל בשמן, ואז מרימים עלים ומכניסים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לקלף דק פורסים בצל. לשים בצל במחבת על חום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד זהוב וטעם מתוק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בינתיים, בקערה, לטאטא garbanzo קמח 1/4 כפית מלח עם 1 1/2 כוסות מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להפחית את החום תחת בצל בינוני נמוך. לדחוף פרוסות בצל למרכז מחבת ויוצקים תערובת חומוס סביבם, ואז להרים בצל כך הבלילה יכולה לזרום תחתם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים socca עם עלי מרווה. מבשלים עד socca מרגיש יבש כאשר נגע קל הוא השחמה בתחתית (להרים בזהירות עם מרית לבדוק), 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מטאטאים 6 עד 8 סנטימטרים מחום עד העליון הוא השחמה קלות, 3 עד 4 דקות.
8
חותכים לפרוסות ומגישים עם מרית רחבה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
אפשרות משומר: אם קמח garbanzo אינו זמין, להשמיט אותו מן המתכון הקודם. במקום זאת, לנקז 1 יכול (15 1/2 עוז.) garbanzos, הזמנת 6 כפות של הנוזל. מערבולת garbanzos, נוזל שמור, ו 1 כף קמח רב תכליתי בבלנדר עד חלקה מאוד. השתמש בשלב
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
קמח חומוסקמח חומוס
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
תערובת עדיין תרגיש לח על גבי כאשר משחימים על התחתונה, שלב 4, וייקח 3 עד 4 דקות יותר לחום כאשר צלוי, צעד