מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ללא תוספת ידידותית למוצרי חלב? מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, תותים, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרנג שוקולד ותותים, מרנג פצפוצי שוקולד, ו מרנג שוקולד צ'יפס אגוז תאריך (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תבנית אפייה בנייר קלף. צייר 2 (3 אינץ') עיגולים על נייר. להפוך נייר מעל, ומאובטח עם קלטת מיסוך. מקציפים ביצה לבנה, שמנת טרטר, ומלח במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מקפלים בשוקולד צ ' יפס ווניל.
מחלקים את התערובת לבן ביצה באופן שווה בין 2 עיגולים נמשכים. לעצב את המרנג לקינים באמצעות גב כף.
אופים ב 250 עבור 1 עד 1 1/2 שעות או עד יבש. כבה את התנור, וקרר את קיני המרנג בתנור סגור לפחות 3 שעות. בזהירות להסיר את קיני מרנג מנייר.
מערבבים תותים וסוכר מגורען. כפית את תערובת תות באופן שווה על מרנג.