החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרסלה עוף עם פטריות, עוף עם פטריות ומרסלה, ו עוף עם מרסלה, פטריות וגורגונזולה.
הוראות
1
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף ב -2 כפות חמאה ו -2 כפות שמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות, הגזר והבצל בשאר החמאה והשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מוסיפים מרק ויין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה שמנת. חוזרים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מחזירים עוף למחבת; מחממים.