קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

מרציפן

מרציפן
מרציפן נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים blanched הקרקע, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), מרציפן שוקולד, איך להכין מרציפן שוקולד, ו מרציפן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר של קונדיטור, שקדים טחונים דק, חלבוני ביצה, מלח ,ותמצית שקדים בבלנדר עד מעורבב באופן מושלם. הצינה כיסתה 24 שעות להתקשות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.