מרק אורז פראי אני
מרק אורז פראי אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון שלך הר ד ' אובר. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מכלמתכונים דורשים מרגרינה, קמח, מרק עוף ורוזמרין. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר.
הוראות
שוטפים אורז; מסננים. בסיר בינוני שלבו אורז, שמן ומים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, מבשלים בצל, סלרי וגזר בחמאה עד שהירקות כמעט רכים. מערבבים בקמח, מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים מרק ואורז לא מרוקן, מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד להסמכה קלה.
מערבבים פנימה שמנת, רוזמרין ומלח. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, כ -20 דקות או עד שהאורז רך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.