מרק אספרגוס צונן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 147 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון מקף, פלפל, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו מרק אספרגוס צונן, מרק אספרגוס צונן, ו מרק אספרגוס שמנת צונן (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים אספרגוס ל -1 אינץ'. חתיכות; הניחו טיפים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
2
מניחים את האספרגוס שנותר בסיר; מוסיפים מרק. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 40-45 דקות. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מעבדים בקבוצות בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. בסיר קטן מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת רוטב
בלנדר
4
מוסיפים את קצות האספרגוס; מבשלים 2-3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
5
מסננים ומצננים עד להגשה.
6
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה אספרגוס טהור. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מרק חם לתוך חלמונים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהתערובת מחוממת ומגיעה ל -160. מערבבים פנימה את השמנת, אבקת הקארי, הפלפל ומיץ הלימון.