מרק אספרגוס
מרק אספרגוס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 118 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק אספרגוס עם לחמניות אספרגוס פריך, מרק אספרגוס, לימון ומרק של ניו אינגלנד, ו מרק אספרגוס.
הוראות
הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס. אספרגוס מעיל בקלילות עם ספריי בישול, ולסדר במחבת גליל ג ' לי מצופה רדיד אלומיניום.
מפזרים 1/2 כפית. מלח כשר ו 1/2 כפית. פפר.
אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד מכרז מעט השחמה, מפנה לאחר 8 דקות.
בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים את החמאה שנותרה ומערבבים עד מומסים.
מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות. מערבבים במרק עוף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
קוצצים אספרגוס לחתיכות 1/4 אינץ'.
מוסיפים אספרגוס קצוץ למרק; לבשל, ערבוב מדי פעם, 4 דקות.
הסר מהחום, ולתת מגניב 10 דקות.
תערובת אספרגוס תהליך, בקבוצות, בבלנדר או מעבד מזון 8 עד 10 שניות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. החזרת תערובת אספרגוס לתנור ההולנדי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.